AKWA Beauty & Wellness

Wellness voor lichaam en geest

Akwa For Business, de wellness voor uw bedrijfIncentives

Is het nu voor incentives, team buildings, fotoshoots, productpresentaties, filmopnames, off site meetings of events, Akwa For Business is uw professionele partner. Akwa for Business heeft ook de perfecte vergaderlocatie op een steenworp van Brussel voor een directiecomité, een raad van bestuur of een managementteam vergadering.


Teambuilding

Wenst u uw medewerkers eens extra verwennen? Zoekt u een plaats waar ze eens goed kunnen brainstormen? Moet die volgende salestraining nu eens niet meer in het zoveelste hotel plaatsvinden? Bij Akwa For Business luisteren wij naar uw wensen en zoeken we samen met u een oplossing. In ieder geval, het wordt iets anders, iets bijzonders dat men niet snel zal vergeten.


 

Wellness for business


Wilt u de mentale gezondheid van uw werknemers (nog) verbeteren? Wenst u een positieve werksfeer, waar uw mensen zich goed voelen, waar het absenteïsme en het verloop laag is? Akwa kan u met raad en daad bijstaan om dit te bewerkstelligen.

Akwa werkte ook een systeem uit waarmee u de kwaliteit van de algemene mentale gezondheid van uw bedrijf kunt monitoren.

Akwa kan u ook helpen met het coachen van uw leidinggevenden, om deze te helpen om optimale prestaties te behalen doch steeds met respect voor de mens achter de manager.


Contacteer ons voor onze bedrijfsoplossingen: 0468.24.39.24 of 02.304.00.95 of info@akwa.be 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram