PRIVE Sauna AKWA

Wellness voor lichaam en geest

Executive Coaching


Topmanagers die plezier hebben in hun baan werken effectiever en efficiënter. Ze hebben geleerd om afstand te nemen. Ze kunnen de berg zien omdat ze er niet boven op staan. Ze hebben meer zelfvertrouwen en zijn optimistischer waardoor ze meer energie hebben en meer toegewijd zijn. Goede executive coaching brengt balans in het leven en vergroot niet alleen de bevlogenheid van leidinggevenden maar ook de effectiviteit in het werk.

Executive coaching is een tijdelijke ondersteuning die uw leiderschapskwaliteiten bevordert. Succesvol leiderschap vraagt om persoonlijk (innerlijk) leiderschap en levenskunst enerzijds, en een brede kennis omtrent succes- en faalfactoren van organisaties, ook in deze tijd. 

Een leider dient allereerst zelf op koers te liggen: leidt hij zijn eigen leven zoals hij dat ook echt wil en zoals dit passend voelt. Gaat er voor de executive voldoende zelfliefde vooraf aan de liefde voor zijn of haar organisatie, haar missie en medewerkers?

Executive coaching is er niet om problemen op te lossen, maar om problemen vóór te zijn. Als de executive lekker in zijn of haar vel zit, dan werkt dat automatisch door als één van de succescriteria voor de gehele organisatie.

 
E-mailen
Bellen
Map
Info