PRIVE Sauna AKWA

Wellness voor lichaam en geest

Wellness in uw bedrijfAkwa For Business

Met het de Akwa for Business wellness programma's kunnen kleine en grotere bedrijven hun werknemers op een bijzondere en originele manier motiveren. Ook biedt Akwa for Business de mogelijkheid om door een wellness teambuilding, de samenwerking tussen collega’s te verbeteren. 

Ook Akwa kan uw bedrijf helpen in het implementeren van een systeem van kwaliteitscontrole van de algemene mentale gezondheid van uw bedrijf.  Dit systeem is te vergelijken met het Six Sigma Model voor bedrijfsprocessen, maar dan toegespitst op de mentale processen die uw werknemers meer positief in het (werk)leven doen staan.

Een mentaal en fysiek gezond individu en team wordt steeds relevanter op de werkvloer. Uit verschillende studies blijkt dat wanneer uw medewerkers zich goed voelen, de algemene werktevredenheid stijgt. Deze tevredenheid correleert sterk met een goed preventief welzijnsbeleid, met onder meer een gerichte aanpak van de vermindering van stress op de werkplaats.

Door een politiek te voeren gebaseerd op “het zich goed voelen”, op het welzijn van uw medewerkers, zal dit uiteindelijk een positieve uitkomst hebben op de algemene werktevredenheid. Het spreekt voor zich dat dit zal leiden tot een hogere productiviteit en een verbetering van de kwaliteit van (werk)leven.

Wenst u als directeur of HR Manager voor uw medewerkers één of meerdere dagen in te plannen in het teken van welzijn en gezondheid. We werken samen met u een compleet programma uit op basis van de doelstellingen die u wenst te realiseren.
Terug naar Akwa For Business

 
E-mailen
Bellen
Map
Info