PRIVE Sauna AKWA

Wellness voor lichaam en geest

Wellness in uw bedrijfAkwa For Business

Met het de Akwa for Business wellness programma's kunnen kleine en grotere bedrijven hun werknemers op een bijzondere en originele manier motiveren. Ook biedt Akwa for Business de mogelijkheid om door een wellness teambuilding, de samenwerking tussen collega’s te verbeteren. 

Een mentaal en fysiek gezond individu en team wordt steeds relevanter op de werkvloer. Uit verschillende studies blijkt dat wanneer uw medewerkers zich goed voelen, de algemene werktevredenheid stijgt. Deze tevredenheid correleert sterk met een goed preventief welzijnsbeleid, met onder meer een gerichte aanpak van de vermindering van stress op de werkplaats.

Door een politiek te voeren gebaseerd op “het zich goed voelen”, op het welzijn van uw medewerkers, zal dit uiteindelijk een positieve uitkomst hebben op de algemene werktevredenheid. Het spreekt voor zich dat dit zal leiden tot een hogere productiviteit en een verbetering van de kwaliteit van (werk)leven.

Wenst u als directeur of HR Manager voor uw medewerkers één of meerdere dagen in te plannen in het teken van welzijn en gezondheid, dan nemen wij graag deze organisatie op ons. We werken samen met u een compleet programma uit op basis van de doelstellingen die u wenst te realiseren.
Terug naar Akwa For Business