AKWA Beauty & Wellness

Wellness voor lichaam en geest

Wat is een diamant microdermabrasie?


Diamant microdermabrasie is de nieuwste, mechanische diepte peeling! Deze techniek gebruikt diamanten opzetstukjes en dus niet hinderlijke kristallen.

Hoe werkt het? 

Door diamant microdermabrasie wordt de bovenste fijne huidlaag door de schoonheidsspecialiste verwijderd, in feite wordt de huid geslepen. Er start een natuurlijk proces waarin de collageenaanmaak door de cellen wordt gestimuleerd. De huid blijft intact en de behandeling is pijnloos. Door de behandeling komt er een zachte, frisse en gelijkmatige huid te voorschijn. Rimpeltjes, acne en pigmentverkleuringen worden zo effectief behandeld. De doorbloeding wordt door de zuigende werking gestimuleerd. De huid krijgt terug een gezonde tint door deze gestimuleerde doorbloeding. Een behandeling duurt ongeveer 45 minuten.

Diamant microdermabrasie wordt succesvol toegepast bij een futloze huid, een droge huid, een ruwe huid, pigmentvlekken, een zonbeschadigde huid, een actieve acne, acne littekens, verstopte porien, littekens, striae en rokershuid. Een onmiddellijk zichtbare verbetering van de huid is het resultaat door de stimulering van de doorbloeding en door het verwijderen (afzuigen) van inactieve huidcellen.

Voordelen van diamant microdermabrasie:


– Intensiever dan een manuele scrub
– Veiliger dan een chemische peeling
– Veiliger dan een kristalpeeling

Na de behandeling:


- De huid kan wat rood zijn en gevoelig omdat de bovenste huidlaag (epidermis) door de diamanten kopjes afgeslepen zijn.
- Geen make-up op het gelaat de eerste 48 uur.
- Gebruik een zonnebrand crème als u naar buiten gaat gedurende de gehele kuur om pigmentvlekken te voorkomen.
- Tot 2 weken na de behandeling niet in de zon gaan zitten.
- Zwemmen, door het effect van chloor, wordt de eerste 2 weken afgeraden.

De diamant microdermabrasie behandeling kan als eenmalige behandeling of in kuurverband worden gedaan afhankelijk van de wens van de klant en van het huidtype of huidprobleem. Voordat men begint met een diamant microdermabrasie behandeling is er een intake gesprek waarin de wensen van de klant worden besproken en de ph-, vet- en vochtgehalte van 
de huid gemeten.


Drs. Christiaan JanssensEen Diamant Microdermabrasie boeken


Behandelingen Prive Sauna Akwa
Terug naar blogoverzicht


Terug naar Privé sauna Akwa

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram