AKWA Beauty & Wellness

Wellness voor lichaam en geest

Schoonheidsverzorging voor en na de saunaNiet alleen de huid van slangen wordt regelmatig vernieuwd, maar ook die van u!

Om uw huid van deze dode huid te bevrijden en het vernieuwingsproces van de cellen te stimuleren, is een milde peeling het best. En voor een saunacyclus is een lichaamspeeling gewoon ideaal. 

Bij een peeling worden oude oppervlakkige huidcellen verwijderd waardoor nieuwe, jonge huidcellen aan de oppervlakte komen. Hierdoor gaat de huid er zacht en egaal uitzien. Met deze techniek kunnen oppervlakkige rimpels worden verzacht en worden sporen van acné, evenals verkleuringen van de huid verwijderd.

Het bindweefsel wordt verstevigd en de doorbloeding en de huidstofwisseling worden gestimuleerd. De poriën gaan wijd openstaan waardoor gifstoffen in de sauna maximaal kunnen afgevoerd worden. Met bijvoorbeeld een zoutscrub wordt uw huid gevoed met mineralen. De huidstructuur wordt verstevigd omdat het zout vocht onttrekt aan het bindweefsel. Uw huid wordt door deze behandeling stevig en strak.


Na de laatste saunaronde is het aangeraden om ook uw huid te verwennen. De bovenste hoornlaag van de huid is door de sauna zacht geworden. Hierdoor kunnen huidverzorgingsproducten zeer goed in de huidcellen doordringen. Omdat de huid nu niet alleen van binnenuit maar ook van buitenaf gevoed wordt, zijn zuivere cosmetica uitermate geschikt. Ze brengen op natuurlijke wijze vocht in, bevatten noodzakelijke voedingsstoffen en zijn zo fijn dat ze helemaal door de huid opgenomen worden. Hierdoor krijgt de huid als het ware een verjongingskuur.


Christiaan Jansens 

Terug naar Prive Sauna Akwa

 

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram