AKWA Beauty & Wellness

Wellness voor lichaam en geest

Wat is een Hotstone Massage?


Onze Akwa hotstonemassage is een massage met warme basaltstenen die het lichaam totaal doet ontspannen. De Oude Grieken en Romeinen maakten ook al gebruik van warme stenen in de badhuizen om elkaar te masseren. Toen wisten ze al dat spierpijnen, kwetsuren en kleine kwaaltjes zo genezen konden worden.

Toch is het maar sinds enkele jaren dat de hotstone massage herontdekt werd in het westen. Het grote succes is te danken aan de weldadige en helende eigenschappen van deze massage. Er wordt gebruik gemaakt van stenen die opgewarmd worden tot ongeveer 45°C. Deze aangename, diepindringende warmte van de stenen zorgt voor een diepe relaxatie en tegelijk zorgt het gewicht van de stenen voor een helend effect op de spieren. De combinatie van warmte en massagebeweging zorgt voor deze inwerking op het spierweefsel. De intense, aangename warmte die door de stenen verspreid wordt, zorgt voor een gevoel van welbehagen en geborgenheid.

Heb je last van stress, spanningsvermoeidheid, spierpijn, rugpijn, nekpijn, rheuma, gewrichtsproblemen, slechte doorbloeding, burn-out enz.? Dan kan een hotstone massage voor u heilzaam zijn.

Probeer het eens uit of bespreek het met uw arts.


Drs. Christiaan Janssens

Terug naar blogoverzicht

Terug naar Privé sauna Akwa

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram