AKWA Beauty & Wellness

Wellness voor lichaam en geest

 Onze maatregelen ter bestrijding van het coronavirus


Een privé sauna is altijd al een veilige plaats geweest. Echter in tijden van corona gaan wij toch nog extra poetsen om het risico zo veel mogelijk te verminderen.

Zo voorzien we dubbel zoveel tijd als voorheen om de units te kuisen. Alle oppervlakten worden ontsmet met ofwel alcohol 70° of chloor. De filters van onze installaties draaien 50% extra om de waterkwaliteit nog te verbeteren.

Tot nader order aanvaarden wij geen reservaties voor groepen. Kinderen uit uw gezin zijn uiteraard wel welkom.

Wij vragen van u echter ook een inspanning.

Onderstaand document moet u lezen en ondertekenen voor u zich kan gaan relaxen in één van onze units:


Bezoek       Datum 
                    Uur aankomst 
                    Uur vertrek 
                    Unit 
                    Aantal personen 
                    Naam 
                    Telefoonnummer 
 
Ondergetekende verklaart ermee akkoord te gaan een mondmasker te dragen bij aankomst en vertrek. Enkel in de door u gereserveerde unit kan dit afgezet worden.  De handen zullen ook ontsmet worden bij aankomst en vertrek. 
Hij/zij zal de unit stipt op tijd verlaten, dit betekent met alle personen op het afgesproken uur aan de receptie zijn. Indien dit niet wordt nageleefd rekenen we een boete aan van 15€ per 5 minuten. Helaas zien wij ons genoodzaakt om deze regel strikt na te leven, dit voor de gezondheid van onze klanten en personeel. We hebben alle voorziene tijd nodig om te poetsen na uw bezoek. 


Het is echter belangrijk om zichzelf en uw naasten te beschermen. Dit kunt u het best door onderstaande preventieve maatregelen na te komen:Corona PreventieAlleen samen kunnen we deze pandemie overwinnen!Home

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram