AKWA Beauty & Wellness

Wellness voor lichaam en geest

Massage van het gelaat


Een gelaatsmassage heeft meer voordelen dan u op het eerste gezicht zou denken. Wist u dat een gelaatsmassage hoofdpijn, vermoeidheid en stress vermindert? Ook heeft het masseren van het gelaat een verjongend effect doordat de bloedsomloop verbetert.

Bij een gelaatsmassage wordt uiteraard vooral aandacht besteed aan het gezicht, maar ook het hoofd en de nek en hals worden niet vergeten. Met etherische oliën vindt er een diepe massage plaats waarbij de vermoeidheid uit het gezicht wordt gemasseerd. Bij een gelaatsmassage wordt de doorbloeding gestimuleerd, de afvalstoffen afgevoerd en de stofwisseling geactiveerd.


Voordat we met de massage van start gaan, wordt het gezicht goed gereinigd. Voor de gelaatsmassage wordt er gebruikt gemaakt van speciale gezichtsolie die de huid glad en zacht maakt. Tijdens de massage worden alle delen van uw gezicht grondig gemasseerd met de vingers. Het voorhoofd, de wenkbrauwen, de neus, ogen, slaap, wangen, kin en hals worden onder handen genomen.Prijs: 40€ voor 30 minuten

          70€ voor 50 minuten

Terug naar Massages

Terug naar Prive Sauna Akwa

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram