AKWA Beauty & Wellness

Wellness voor lichaam en geest

Massage Prive Sauna AkwaEen goede massage is heerlijk voor lichaam en geest, het houdt je lichaam in goede conditie en kan blessures voorkomen. Het zorgt ook voor een ideale ontspanning na de dagelijkse drukte.

Bij Akwa weten we als geen ander dat een massage niet enkel een massage is. Massage is een beleving, waarbij het prikkelen van alle zintuigen belangrijk is.

Akwa is de ideale plaats om uzelf of iemand anders een deugddoende massage cadeau te doen. Al onze massages worden gegeven door gecertificeerde therapeuten, die hun roeping hebben gevonden in het therapeutisch behandelen van allerlei klachten zoals rugpijn, nekpijn, hoofdpijn of u gewoon totaal kunnen doen ontspannen.

Bij prive sauna Akwa zijn er verschillende mogelijkheden:


 


Relaxatiemassage

De relaxatiemassage is een volledig manuele massage. Het is veel meer dan alleen enkele effleurages (lange strijkbewegingen). Alle spieren worden stuk voor stuk stevig behandeld. Je kan zelf aangeven hoe stevig je de massage wil.

Deep Tissue Massage

Bij een Akwa Deep Tissue Massage kijken we in de eerste plaat naar klachten die ontstaan zijn door overbelasting of een verkeerde houding. We verhelpen deze klachten met technieken zoals stretchen en diepe massage met de ellenboog, onderarm, vingers en handen Verklevingen die de bloeddoorstroming blokkeren komen door deze intensieve massage weer in beweging.Bindweefselmassage

De Akwa bindweefselmassage is een intensieve massage voor het herstellen van de huid. Deze massage wordt toegepast op het bindweefsel. De doorbloeding wordt geactiveerd waardoor de aanmaak van collagene- en elastinevezels wordt gestimuleerd. Door celvernieuwing gaat de huid er jonger uitzien.

Hotstone massage

Hotstone massage is een lichaamsmassage met warme basaltstenen die het lichaam totaal ontspant. Bij deze massage wordt gebruik gemaakt van stenen die opgewarmd worden tot ongeveer 50°C. Deze aangename warmte zorgt voor een sterke relaxatie en een diep effect op de spieren.Gelaatsmassage

We starten met een ontspannende nek- en schoudermassage om de bloedsomloop naar het hoofd te stimuleren. Daarna behandelen we de huid en de gelaatsspieren met acupressuur en het volgen van de meridiaanbanen (energiestromen) op het hoofd. Als afsluiting krijg je een lymfedrainage om de afvalstoffen af te voeren.

Chocolademassage

De meest zoete vorm massage, een zinneprikkelend genot. Je geniet niet alleen van de overheerlijke massage, maar ook van de weldoende warmte en van de zoete geur van gesmolten chocolade.Rugmassage


Een goede massage van de rug is zowel relaxerend voor lichaam en geest, als geschikt om de spieren los te maken en te helpen ontspannen.


Bamboemassage

Door de bamboestokken is het mogelijk om een zeer diepgaande massage te geven. Door de uitgevoerde druk wordt er  veel dieper ingewerkt op weefsels en spieren.

De bamboemassage heeft de volgende werking:
- Lymfedrainage
- Stimulerend voor de bloedsomloop
- Verzorgend voor de pijnlijke spieren
- Versoepelend op de spieraanhechtingenAkwa "Duette" Massage

Bij de Akwa Duette Massage geniet je samen met je partner, vriend of vriendin. Dit geeft een extra dimensie aan de reeds weldadige, relaxerende effecten van de massage. Je ziet hoe de andere geniet zodat je zelf met een nog meer ontspannen gevoel verder kunt genieten.


Wij hebben ook heerlijke Massage Arrangementen!Waarom een massage?


Een massage heeft veel voordelen. Gezond worden en blijven dankzij massage is zeker niet uit de lucht gegrepen. Een regelmatige massage bevordert de weerstand, neemt stress weg en werkt bloeddrukverlagend.

Door de massage van de spieren zorgt de masseur voor een betere bloeddoorstroming. Alsook worden afvalstoffen sneller afgevoerd en kan het lichaam zich sneller herstellen. Na een fysieke inspanning zal er zich melkzuur in de spieren ontwikkelen waardoor men zich heel moe zal voelen. Door een massage wordt het recuperatieproces versneld en voel men zich snel weer fit. Niet voor niets krijgen topsporters relatief snel na hun inspanning een massage om het herstel van de vermoeide spieren te versnellen.

Doordat afvalstoffen het lichaam sneller zullen verlaten bij een massage, kan het lichaam ook sneller weer voedingsstoffen opnemen. Hierdoor wordt geen tijd verloren met het verwerken van die afvalstoffen, maar kan het lichaam snel weer nieuwe energie opnemen. Dankzij de massage zal het immuunsysteem aldus sterker worden en de weerstand tegen ziekten verhogen. Dit effect van de massage moet vooral op lange termijn bekeken worden: een goede weerstand bouwt men op door regelmaat.

De massage van het lichaam zal een toestand van rust en kalmte veroorzaken, waardoor ook het hart rustiger wordt. Bij een massage doet men geen inspanning, dus zal het hart ook minder bloed moeten rondpompen. De bloeddruk wordt dus verlaagd en dit is op zich al een voordeel voor mensen met een hoge bloeddruk of een stressvol leven.

De massage van de rug, de nek, het gelaat en de benen zorgt ervoor dat alle onderdelen van het lichaam gaan ontspannen. Hierdoor gaat het lichaam terechtkomen in een toestand van totale ontspanning, die kan uitmonden in een heerlijk relaxmoment. Sommige mensen bevinden zich op het eind van hun massage dan ook in een vredige, relaxte toestand die haast in de buurt komt van slaap of trance. Bovendien kan een goede massage van het gelaat hoofdpijn wegnemen.

Het mentale en het fysieke zijn bij een mens heel vaak met mekaar verbonden. Als je pijn hebt of moe bent, dan gaat je humeur daaronder lijden. Voel je je goed in je vel, dan verbetert ook je humeur. Om die reden kunnen de positieve eigenschappen van een massage, de ontspanning en de lichamelijke recuperatie, zorgen voor een beter humeur. Stress en nervositeit nemen af en een regelmatige massage kan de kans op neerslachtigheid en depressie verminderen. 

Boek snel een last minute massage bij Akwa!


Boek nu een massage bij Akwa!
Terug naar Privé Sauna Akwa

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram