AKWA Beauty & Wellness

Wellness voor lichaam en geest

Klassieke relaxatiemassage


 

De alledaagse beslommeringen zijn soms te veel van het goede. Lekker gaan liggen en een bekwame massagetherapeut van prive sauna Akwa een half uur of 50 minuten aandacht aan je lichaam doen besteden, kan een wereld van verschil maken.

De Zweedse massage

De klassieke relaxatiemassage (of Zweedse massage) van prive sauna Akwa draagt bij aan het welbehagen en brengt uw lichaam en geest in harmonie. Het is een doeltreffende manier om tot rust te komen. Afvalstoffen worden afgevoerd, stijve spieren worden losser, het denken wordt rustiger. Er zijn nog veel meer positieve effecten van een relaxatiemassage. U voelt zich bewust één met uw lichaam. De energie stroomt vrijer door uw lichaam en het evenwicht herstelt zich. Lichaam en geest krijgen de kans om te ontspannen door het gebruik van verschillende massagetechnieken met een aaneenschakeling van vloeiende bewegingen. De relaxatiemassage van prive sauna Akwa is een volledig manuele massage. Uw lichaam wordt door bekwame, knedende, zachte en warme handen behandeld. Dit zorgt voor een ongelooflijk weldadig gevoel van ontspanning. 

De Californische massage

De Californische massage is een recent ontwikkelde variant van de Zweedse massage. Met deze massagevorm beogen we het gefragmenteerde lichaam weer een gevoel van eenheid en totaliteit te schenken De Californische massage is een vederlichte en zeer zachte manier van masseren en bestaat vooral uit lange, met veel aandacht uitgevoerde strijkbewegingen. Elke van deze bewegingen is traag en zacht, rechtlijnig maar ook cirkelvormig, dan weer iets sneller en steviger. Hierdoor verfijnt de gevoelsbeleving. Elk gebaar van deze massagetechniek heeft een sterke therapeutische werking. Ze is intens helend, zowel lichamelijk, emotioneel als energetisch. Mentaal kom je van de Californische massage helemaal tot rust..


Een relaxatiemassage van Akwa kan natuurlijk ook gecombineerd worden met een andere behandeling zoals een gelaatsverzorging of een prive wellness arrangement.

Zeg neen tegen stress en vermoeidheid en maak vandaag nog een afspraak voor een verkwikkende relaxatiemassage van Akwa.Prijs: 40€ voor 30 minuten

          70€ voor 50 minuten
Terug naar Massages

Terug naar Prive Sauna Akwa

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram