PRIVE Sauna AKWA

Wellness voor lichaam en geest

Kruidenstempelmassage

De kruidenstempelmassage is een Oosterse massage. De behandeling gebeurt met kruidenstempels. Dit zijn warme bundeltjes gevuld met kruiden die een reinigende, activerende of ontspannende eigenschap bezitten.

De massage met stempels verbetert de bloedsomloop en activeert de stofwisseling. De kruiden regenereren en ontslakken. Ze verzorgen de huid op intensieve wijze. De warmte heeft een positieve invloed op de doorbloeding en de warme kruiden dringen door tot diep in het onderliggende weefsel. De aroma's van de kruiden werken helend en ontspannend. De massage stimuleert het lichaam om beter te functioneren, en brengt het tegelijkertijd tot rust. Het lichaam tintelt uren na de behandeling nog steeds na. Van alle massages is de kruidenstempelmassage het meest doordringend.

Een kruidenstempelmassage is ideaal voor wie gespannen, moe, opgebrand of lusteloos is. Het is dankzij de uitgekozen kruiden en hun aroma's dat niet alleen het lichaam ontspant en in de diepte gereinigd wordt, maar dat eveneens op geestelijk vlak nieuwe energie vrijkomt. De massage biedt ook hulp in stressvolle momenten, omdat ze nieuwe energie geeft om problemen aan te pakken.