AKWA Beauty & Wellness

Wellness voor lichaam en geest

Finse Sauna


Dag leven van alledag, welkom vakantiegevoel! Alles wat u nodig hebt voor een bezoek aan prive sauna Akwa, is tijd. De innerlijke rust komt vanzelf.

Een Finse sauna dat is genieten van zalig ontspannende warmte. De Finse (of droge) sauna heeft gunstige effecten op de huid en het moreel en helpt de spieren te ontspannen. De Finse sauna versterkt ook het afweersysteem en maakt ons weerbaarder stress, infecties, koude, enz.. De sauna heeft ook een positief effect bij spierpijn, reuma en huidproblemen.

Een bezoek aan prive sauna Akwa geeft een gevoel van gelukzaligheid.

Een grote voordeel van de sauna is dat je gaat zweten. Dit is zeer nuttig voor je gezondheid. Zweten zorgt ervoor dat je lichaam zich gemakkelijker van toxische stoffen kan ontdoen. En zo past een bezoek aan prive sauna Akwa dus perfect in een detox-kuur.

Om het best resultaten te bereiken in de sauna is het belangrijk een correcte saunacyclus op te bouwen. Bij Prive Sauna Akwa geven wij u de juiste informatie bij de start van een sauna arrangement. Ook leggen wij u, indien u hebt gekozen voor prive sauna Blue, het verschil tussen een Finse sauna en een hammam uit.


Hieronder vindt u de links naar de prijzen voor het afhuren van één van de units van prive sauna Akwa te Everberg.


Prijslijst Privé Sauna Blue

Prijslijst Privé Sauna Fire

Prijslijst Privé Sauna Wood

Terug naar Prive Sauna Akwa

 

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram