AKWA Beauty & Wellness

Wellness voor lichaam en geest

Acne Behandeling


Acné gelaatsverzorging


Acne is een frequent probleem. Doorgaans verdwijnt acne spontaan na de pubertijd. Vooral om psychologische redenen en om complicaties te vermijden zoals littekens, is het echter van belang dat men tijdig ingrijpt bij acne. Acne vulgaris is een aandoening van de talgklierfollikel. Deze zijn vooral aanwezig op het gelaat. De open comedonen of "zwarte puntjes", bestaan uit ophopingen van keratine en min of meer geoxideerde vetten, wat ook de zwarte kleur verklaart. Door bacteriële groei, vooral in de open comedonen, wordt het talg afgebroken en ontstaat een ontstekingsreactie. Deze ontstoken haarzakjes worden dan een harde rode pukkel (papel), een zachte puist met etter (pustel) of een grotere ontsteking (cyste) met later eventueel abcessen en littekens.

Behandeling

Na een huidanalyse door onze schoonheidsspecialiste zal zij kiezen voor een gelaatsbehandeling die op uw huidconditie is afgestemd. Het zuiverende masker matteert de huid en verlaagt de irritatie die gepaard gaat met acne.
Het masker wordt gecombineerd met zuiverend serum. Afhankelijk van de de conditie van uw huid kan zij ook kiezen voor een een zuurstofrijke, huidzuiverende behandeling op cellulair niveau. De behandeling wordt altijd afgesloten met een dag- of nachtverzorging.
Deze behandeling is niet alleen perfect bij acne maar ook bij grove poriën. De behandeling met natuurlijk actieve ingrediënten zuivert de huid en verkleint de poriën zichtbaar na een kwartier.

Werking

- Vermindering van overtollige talg (huidsmeer) en regulering van talgklierafscheidingen
- Zuivert de huid
- Verlaagt de irritatie die gepaard gaat met acne
- Zichtbaar verkleinen van de poriën na ongeveer een kwartier
- Verlaagt het vetgehalte van de huid
- Antibacteriele  werking waardoor de huid minder kwetsbaar wordt voor de bacteriën die acné veroorzaken (propionibacterium acnes, staphylococcus epidermidis en staphylococcus aureus)
- Vernieuwt de huid door een natuurlijke fruitzuurpeeling 

Actieve ingrediënten
- Mengsel van gember, kaneel en pimpernel (sanguisorba officinalis) heeft een samentrekkende werking.
- De olie van de theeboom (melaleuca alternifolia) heeft een antiseptische werking
- Groene klei heeft een zuiverende en absorberende werking
- Het extract van de vruchten van de tamarinde boom (Tamarindus indica) is een natuurlijke bron van fruitzuur (AHA).


60 minuten

85€


Reservatie? Bel 0468.24.39.24 of mail info@akwa.be


Meer informatie over acne vindt u op deze blogpagina van AkwaTerug naar Home

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram