AKWA Beauty & Wellness

Wellness voor lichaam en geest

Anti-Aging Superboost Behandeling


Behandeling

Na de huidanalyse door onze schoonheidsspecialiste, zal zij kiezen voor een behandeling die het best op uw huidconditie is afgestemd.

Het anti-aging masker voedt uw huid met de juiste ingrediënten, ofwel in combinatie met een anti-aging of hyaluron boost serum, ofwel na het verwijderen van het masker voor een zuurstofrijke cellulaire anti-aging behandeling. Afluitend gebruikt zij een créme, wederom in functie van uw huid.

Anti-Aging Gelaatsbehandeling

Deze intensieve anti-aging gelaatssbehandeling is voor mensen met een rijpere huidconditie of voor diegenen die rimpels willen verminderen of vroegtijdige veroudering tegen willen gaan. De gelaatsbehandeling heeft een opvullende werking zodat fijne lijntjes en rimpeltjes vervagen.
Het is een tevens behandeling die zeer diep hydrateert, de celvernieuwing stimuleert, de huid herstructureert en ze beschermt tegen vrije radicalen.


Werking

- Super antioxidatieve werking
- Stimuleert de productie en in stand houden van collageen
- Onderdrukt van pro-inflammatie cytokines IL-8, TNF-a
- Vermindert rimpels en vervaagt fijne lijntjes
- Zorgt voor een gezonde, stevige en elastische huid. 
- Stimuleert ß-glycocerebrosidase
- Versterkt de huid-integriteit
- Geeft een diepe hydratatie
- Is weefselherstellend
- Heeft een natuurlijke UVA en UVB filter 

De actieve ingrediënten


- Hyaluronzuur is een suiker en valt daarom onder de glucose bouwstenen. Hyaluronzuur zorgt voor een gezonde huid, maar ook voor gezonde gewrichten. Het ouder worden van de huid, waardoor rimpels gevormd worden, heeft dan ook te maken met een tekort aan hyaluronzuur. Problemen met gewrichten en weefsel kan ook veroorzaakt worden door een tekort aan deze stof. In de medische wereld wordt daarom ook regelmatig hyaluronzuur gebruikt bij het tegenhouden van het verouderingsproces en bij gewrichts en/of weefselproblemen.

- Gehydroliseerde laag moleculair collageen wordt gemakkelijk opgenomen en biedt een natuurlijke bron van aminozuren, het stimuleert de productie van collageen in de huid. Het aanvullen van deze aminozuren is essentieel voor het behoud van de hoeveelheid collageen, en is de sleutel tot een gezonde, stevige, elastische en goed gehydrateerde huid.

- Rosa Canina (hondsroos) fruit olie zit van nature boordevol met Vitamine A en C en zorgt voor een soepele en gladde huid.

- Squalane heeft de functie van natuurlijke vochtinbrenger. Het helpt vocht vast te houden in de huid en houdt deze zacht en soepel. Solanum lycopersicuum fruit extract is kleurloze carotenoide voor exceptionele berscherming van binnen uit. De combinatie met squalane heeft verschillende werkingen zoals een natuurlijke UVA en UVB filter, weefselhersteller, boost andere actieven en een phyto alternatief voor retinol.

75 minuten

95€


Reservatie? Bel 0468.24.39.24 of mail info@akwa.beTerug naar Prive Sauna Akwa

           

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram