AKWA Beauty & Wellness

Wellness voor lichaam en geest

Diamant Microdermabrasie


Het doel van microdermabrasie is de huid gladder te maken en meer weerstand te geven. Het doet fijne lijntjes vervagen en onregelmatigheden verdwijnen. Littekens worden minder zichtbaar, pigmentvlekken en ouderdomsvlekken bleker.  Microdermabrasie  verzacht zwangerschapsstriemen en verwijdert mee-eters. 

Microdermabrasie

Diamant-microdermabrasie is de opvolger van dermabrasie met micro-kristallen. Deze techniek geeft een diepe huidpeeling. 

Diamant microdermabrasie is een duidelijke verbetering. Met behulp van steriele, diamanten kopjes worden de bovenste huidcellen verwijderd en tegelijkertijd worden dode huidcellen en vuil door een vacuumtechniek afgezogen. Deze methode stimuleert de onderliggende huidlagen tot een betere doorbloeding en aanmaak van collageen. Hierdoor vernieuwt de huid zichzelf en wordt ze egaler. Alsook wordt het verouderingsproces vertraagd. 

Een diamant dermabrasie behandeling geeft een mooie, glanzende en gezonde huid. Het geeft een direct zichtbaar resultaat al na één behandeling. Het voordeel is dat diamant microdermabrasie prettiger is om te ondergaan omdat er niet gewerkt wordt met ongezonde kristallen die achterblijven in de haren en gezichtsholtes.  


Hoe ziet een diamant microdermabrasie behandeling eruit? 

De behandeling met diamant microdermabrasie is te ondergaan als losse behandeling of als een kuur, eenmaal in de 7 tot 14 dagen met een frequentie van 3 tot 10 keer, afhankelijk van het doel van de behandeling en het gewenste resultaat. Een behandeling duurt ongeveer anderhalf uur. Tijdens het intake-gesprek bespreek je met de schoonheidsspecialiste het specifieke behandelplan voor je huid.  

Na het reinigen van de huid met de natuurlijke en werkzame producten van Akwa volgt een peeling met de diamant microdermabrasie. Vervolgens wordt er met ultrasone geluidsgolven een serum of een masker ingebracht, afhankelijk van het huidtype van de klant. Ook de oogomtrekken worden hierbij behandeld. De ultrasone trillingen werken tot een miljoen keer per seconde. De trillingen produceren een wrijvingshitte die de bloedsomloop en spierspanning bevorderen. Ze liften de huid en verminderen rimpels en lijntjes. 

De diamant microdermabrasie behandeling wordt afgesloten met een dagcrème. 


Duur van de Diamant Microdermabrasie behandeling: +/-90 minuten


Prijs:

95€ voor 1 behandeling

199€ voor 3 behandelingen (30% korting)

285€ voor 5 behandelingen (40% korting)


Reservatie? Bel 0468.24.39.24 of mail info@akwa.be

Terug naar Home

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram