AKWA Beauty & Wellness

Wellness voor lichaam en geest

Hydro-intense gelaatsverzorgingHydro-Intense gelaatsverzorging voor de droge huid

Voelt uw huid trekkerig of schraal aan? En heeft u last van schilfertjes, barstjes of lijntjes? Dan is uw huid waarschijnlijk te droog. Een droge huid kan vervelend aanvoelen en bovendien ziet het er niet zo mooi uit.

De hydro-intense verzorging van Akwa is een uitstekend behandeling van de droge huid (xerosis cutis of xerodermie). Deze diep hydraterende gelaatsverzorging met natuurlijk actieve ingrediënten optimaliseert de vochtbalans van de huid van de hals en het gelaat.


Behandeling

Na een huidanalyse door onze schoonheidsspecialiste, kiest zij een gezichtsbehandeling die op uw huidconditie is afgestemd. Het hydraterende masker voedt uw huid met de juiste ingrediënten. Dit masker zal zij ofwel combineren met een hydraterende boost serum, ofwel zal zij het masker vervangen voor een zuurstofrijke en hydraterende behandeling op cellulair niveau. Deze keuze is afhankelijk van uw huidconditie. Deze gelaatsverzorging wordt steeds afgesloten met een gel die de huid 24 uur zal hydrateren.

Werking

- Onmiddelijke hydratatie
- 24 uur hydratatie
- Stimuleert de huid om aquaporinen aan te maken
- Unieke hydraterende aminozuur samenstelling
- Verbeteren van de elasticiteit en stevigheid van de huid 
- Zachter maken van de huid
- Superhydraterend door het krachtigste hydraterende biopolymeer
- UV-bescherming

Actieve ingrediënten:

- Luxueuze zoetwaterparels voor een gezonde gehydrateerde huid.
- Kaliumzout van carbonzuur (Pyrrolidon carboxylzuur) helpt de osmotische balans van de huidcellen en zorgt voor een optimale hydratatie van de huid.
- Het extract van de Mexicaanse vijgcactus (opuntia ficus-indica) heeft uitstekende hydraterende eigenschappen door de hoge waterbindende werking. Bovendien kalmeert het extract geïrriteerde huid.- Natuurlijke NMF mengsel van plantaardige extracten
- Hyaluronan gel van langketenige moleculen is het krachtigste hydraterende biopolymeer


Duur van deze behandeling: +/- 60 minuten

Prijs: 78€ 

Terug naar Prive Sauna Akwa


 

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram