AKWA Beauty & Wellness

Wellness voor lichaam en geest

Stimulus Gelaatsverzorging


Deze uiterst doeltreffende behandeling is perfect om de grauwe, rijpere huid een flinke opkikker te geven. Deze energiegevende behandeling met natuurlijke actieve ingrediënten is als het ware het ontbijt voor uw huid. De ingrediënten stimuleren ATP en de groei van huidcellen van gelaat en hals.

Behandeling

Na een huidanalyse door onze schoonheidsspecialiste, kiest zij een gezichtsbehandeling die op uw huidconditie is afgestemd. Het energiegevende masker voedt uw huid met een oligo-mineralen en vitamines. Onze schoonheidsspecialiste zal dit masker, ofwel combineren met een ATP-synthase serum, ofwel zal zij een nieuw energiegevend masker aanbrengen met ATP-synthase. Deze keuze is afhankelijk van uw huidconditie. De behandeling wordt steeds afgesloten met een dag- of nachtverzorging.


Wat is ATP (adenosinetrifosfaat) en ATP-synthase?

Het lichaam bestaat uit ontzettend veel cellen. In al die cellen gebeurt van alles: suikers moeten de cel in, afvalstoffen de cel uit, miljoenen kleine vezels in spiercellen moeten samentrekken en enzymen moeten worden aan- of uitgezet. Voor deze en bijna alle andere processen in de cel is energie nodig. ATP is het molecuul dat deze energie levert en het vervult daarom een sleutelrol in de cel. ATP-synthase is het enzym dat de aanmaak van ATP faciliteert.Wat is het effect van deze behandeling op uw huid?

- Stimuleren van de aanmaak van ATP
- Verhogen van de celgroei
- Verhogen van de celwerking
- Beschermen van het celmembraam
- Stimulatie van de huid om aqauporinen (moleculaire waterkanaaltjes) aan te maken
- Langdurige hydratatieActieve ingrediënten:

Vijgcactus opuntia ficus-indica

- Oligo mineralen (natrium, zink, magnesium, mangaan) zijn het onbijt voor de huid.
- Abrikozenpitolie is rijk aan vitamine A en B en bevat daarnaast kalium, fosfor, calcium en magnesium.
- Kaliumzout van carbonzuur (Pyrrolidon carboxylzuur) helpt de osmotische balans van de huidcellen en zorgt voor een optimale hydratatie van de huid.
- Het extract van de Mexicaanse vijgcactus (opuntia ficus-indica) heeft uitstekende hydraterende eigenschappen door de hoge waterbindende werking. Bovendien kalmeert het extract geïrriteerde huid.


Duur: 60 minuten

Prijs: 78€ 

Terug naar Prive Sauna Akwa


 

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram