AKWA Beauty & Wellness

Wellness voor lichaam en geest

Lichaamspakkingen


Een lichaamspakking van Akwa werkt verkwikkend, geeft energie en verstevigt uw huid. De lichaamspakkingen van Schoonheidsinstituut Akwa voeden uw huid, ontgiften en verminderen cellulite. Ze geven na afloop een ontspannen en energiek gevoel met duidelijk merkbaar en onmiddellijk resultaat. Bij een lichaamspakking wordt uw huid eerst grondig gescrubd om de dode huidcellen te verwijderen. Daardoor kan de pakking beter in de poriën doordringen en zal het effect groter zijn.
Een lichaamspakking van Akwa is een weldadig geschenk voor u en uw lichaam. We hebben verschillende pakkingen die u na afloop een ontspannen en energiek gevoel zullen geven.Aloë Vera Lichaamspakking


Aloë Vera Body Wrap

Deze pakking heeft de volgende werkingen: 
- voeden en anti-age
- verzachten en revitaliseren
- Zeer rijk aan vitamine A en E
- Sterke hydratatie van de huid

Prijs van de Aloë Vera Lichaamspakking: 75€

Duur van de behandeling: 90 minuten

Chocolate Body Wrap

Een chocolade lichaamspakking heeft een sterke afslankende, figuurverbeterende en verstevigende werking. En het is dan ook nog eens heerlijk ontspanned!

Prijs 75€

Duur van de behandeling: 60 minuten

Lichaams pakking chocolade


enveloppement Rhassoul


Ghassoul Body Wrap

De ghassoul met aardbei lichaamspakking werkt diep verzorgend. Deze pakking bevat diverse suikers, mineralen en sporenelementen die een sterk voedende waarde voor uw huid hebben. De huid wordt dankzij deze pakking vernieuwd en gevoed.

Prijs van deze behandeling: 75€
 

Duur van deze behandeling: 60 minuten

Enveloppement Corps à la Noix de Coco

Ghassoul Cocos Body Wrap

Na deze pakking zal uw huid zacht en zuiver aanvoelen. Deze lichaamspakking is vochtregulerend, dermatologisch getest en pH neutraal, waardoor het tevens geschikt is voor mensen met een gevoelige en/of droge huid.

Prijs van deze behandeling: 75€


 

Terug naar Prive Sauna Akwa

 

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram