AKWA Beauty & Wellness

Wellness voor lichaam en geest

Chocolade Lichaamspakking


Wie kent de bijzondere eigenschappen van chocolade niet? Een zoete en pure beloning van onze smaakpapillen. Maar hoe lekker zou een chocolade lichaamspakking zijn?

Chocolade lichaamspakking van schoonheidsinstituut Akwa


Werking

Theobromine, een element van de cacaoboon, zorgt dat lipoïden zich verbinden en helpt dus bij het verwijderen van ongewenst vet. Een hoge concentratie aan mineralen zoals magnesium, is essentieel om de spierspanning in het lichaam te behouden. De polyfenolen en vitamine A van cacao hebben eigenschappen die het verouderingsproces tegengaan. Een chocolade lichaamspakking van schoonheidsinstituut Akwa bevordert de transpiratie wat ook helpt om gifstoffen af te voeren. Bovendien geeft deze pakking ontegensprekelijk een ontspannend gevoel.


Ingrediënten chocolade pakking

Een chocolade lichaamspakking heeft een sterke afslankende, silhouetverbeterende en verstevigende werking. De serotonine (het gelukshormoon) prikkelt de zintuigen en geeft een heerlijk gevoel van wellness waardoor de spanning effectief vermindert. Deze warme en zachte chocolade pakking is aldus het summum van genot voor lichaam en geest.

Prijs: 95€

Duur van de behandeling: 90 minuten
Chocolate Body Wrap BrusselsTerug naar Prive Sauna Akwa

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram