AKWA Beauty & Wellness

Wellness voor lichaam en geest

Ontharingen


Er zijn natuurlijk verschillende redenen om bepaalde lichaamsdelen te ontharen. Zo is het niet alleen mooier wanneer uw oksels, benen en bikinilijn ontdaan zijn van overtollig haar, ook uit hygienisch standpunt is het meestal beter om te ontharen.

Bij Schoonheidsinstituut Akwa kunt u terecht voor verschillende soorten van ontharingen.

 

Ontharen van de onderbenen

Ontharing Gelaat

Ontharing Lichaam 


Door te harsen of  te waxen verwijderen onze schoonheidsspecialistes overtollig lichaams- en gezichtshaar. Harsen en waxen is juist hetzelfde.  Wij ontharen ook met suikerhars. Een haar wordt met hars helemaal verwijderd. Na het harsen of waxen zal het gemiddeld drie tot acht weken duren voordat het haar weer teruggroeit. Harsen of waxen is een tijdelijke manier om haar te verwijderen. Na het harsen zullen de haren dus weer groeien. Dit groeien gebeurt altijd wel met een zachte haarpunt zodat men in tegenstelling tot scheren, na het waxen nooit harde stoppels zult hebben.

De huid van het gelaat is een van de meest gevoelige plaatsen op je lichaam. Zelf je gelaat ontharen kan irritatie veroorzaken. Het best laat je dit doen door een ervaren schoonheidsspecialiste. Bij schoonheidsinstituut Akwa hebben wij verschillende oplossingen in functie van uw wensen. Ongewenst haar komt veel voor bij vrouwen. Er zijn vele manieren om het gezichtshaar bij vrouwen te verwijderen. Men kan bijvoorbeeld het gezicht ontharen door scheren, maar dit creëert stoppels. Het is goed voor je lichaam, maar niet voor je gezicht.

Iedere vrouw krijgt na de menopauze meer haren in het gezicht, dat is normaal. Maar wanneer jonge vrouwen last hebben van overmatige gezichtsbeharing, dan is dit een teken dat er iets anders aan de hand is. Overmatige beharing bij vrouwen kan een teken zijn van een onderliggend medisch probleem. Dit is vooral het geval wanneer er haren op plekken groeien waar vrouwen normaal bijna niet behaard zijn. U kunt, indien u hiermee een probleem heeft, dit melden bij onze schoonheidsspecialiste. Zij zal u meestal de raad geven om dit te bespreken met uw huisarts of dermatoloog. Terug naar Prive Sauna Akwa

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram