AKWA Beauty & Wellness

Wellness voor lichaam en geest

Permanente Make-Up, Permanent Mooi


Permanente make-up volgens de Akwa methode
 
Het spreekt voor zich dat het belangrijk is dat deze behandeling vakkundig gebeurt. Hiermee bent u bij onze experte echter in goede handen. Zij is zeer goed opgeleid en heeft een jarenlange ervaring. Zij werkt met de allenieuwste apparatuur. De computergestuurde naaldfrequentie is tot op een honderste van een seconde nauwkeurig. Uiteraard vormt hygiëne voor haar een prioriteit.

Door middel van een ultrdunne naald die zeer snel op en neer gaat, brengt onze experte een huidvriendelijke pigmentatievloeistof in de huid. Op die manier komt de juiste kleur op de juiste plaats.

Voor er van start wordt gegaan luistert onze experte goed naar uw wensen en verwachtingen, daarna maakt ze een objectieve analyse op basis van de morfologie en de vorm van het gelaat. Ook maakt ze een kleurenanalyse en tekent ze een voorbeeld met potlood.


Wenkbrauwen

Dunne of onregelmatige haargroei kan met permanente make-up gecorrigeerd worden zodat uw wenkbrauwen een natuurlijke, opgemaakte look krijgen. Onze experte kan ook littekens met behulp van deze techniek camoufleren.

De wenkbrauwen kunnen volledig of, indien nodig gedeeltelijk worden opgevuld. Onze permanente make-up experte maakt voor de start van de behandeling een reële tekening.


Eyeliner boven

De oogleden en wimpers doen de ogen spreken. Door een eyeliner aan te brengen door middel van permanente make-up heeft u altijd een natuurlijke en mooie, volle oogopslag.
Hier kan een eyeliner in de wimperrand worden aangebracht voor een natuurlijke look, maar de eyeliner kan evengoed mooi vol aangebracht worden voor een meer gemaquilleerde look. U kunt ook kiezen voor een "dikke eyeliner", voor een echte volle look met een eventueel kleurcontrast.


 
Eyeliner onder

De eyeliner onderaan kan in de wimperrand geplaatst worden of er kan gekozen worden voor een "dikke eyeliner" voor een "smokey eyes" look.
 

Lipcontour en lipliner

Bij de lipcontour kan een natuurlijke aanvulling of een extra accent worden bereikt.

De lipliner kan u kiezen om de lippen te accentueren maar ook  om ze vergroten door juist over de rand te werken.
De lipliner kan ook met een schaduw worden aangebracht voor een minder afgelijnd en dikker resultaat. Alsook kunnen de volledige lippen gepigmenteerd worden zodat u geen lipstick meer hoeft aan te brengen.

Foto's Permanente Make-Up


Prijzen Permanente Make-Up

Alle prijzen zijn inclusief 1 nabehandeling

Wenkbrauwen

295€

Eyeliner boven

160€

Eyeliner onder

150€

Eyeliner onder en boven

265€

Lipcontour

265€

Full Lips

325€

Full Lips met lipcontour

375€

Touch-Up voor bestaande klanten

vanaf 100€Foto's voor en na Permanente Make-Up

Veel gestelde vragen over Permanente Make-Up

Tips voor na de behandeling

Artikel met uitgebreide informatie over Permanente Make-UpTerug naar Privé Wellness Akwa België

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram