PRIVE Sauna AKWA

Wellness voor lichaam en geest

LVL Wimperlifting


Veel vrouwen wensen mooie, lange en volle wimpers. En het liefst hebben ze ook mooie, gelifte wimpers voor een open blik die de ogen optisch groter maakt.
De nieuwe LVL-methode zorgt echter na één behandeling van ongeveer 60 minuten, gedurende minimaal 6 weken, voor lange, volle en gelifte wimpers. En dit kan zonder dat daar een wimperkrultang of dikke lagen mascara aan te pas hoeven te komen! 
De LVL- wimperbehandeling laat de ogen optisch vele malen groter lijken en geeft de oogopslag een mooie en natuurlijke uitstraling.

Hoe werkt een LVL wimperlifting?

De nieuwe LVL- methode is een behandeling voor de eigen wimpers, waarbij géén van valse wimpers worden aangebracht. LVL staat voor "Lenght, Volume, Lift".
Bij deze bijzondere behandeling die volledig nieuw is, wordt een laagje gel aangebracht bij de wimperaanzet. Dan bepalen we aan de hand van uw wimperlengte de curve van het siliconen schildje.
Door middel van dit siliconen schildje worden de wimpers effectief gelift vanaf de wimperaanzet (dus vanaf de wortel), hetgeen zorgt voor een open blik met lange, volle en perfect verdeelde wimpers. Door nadien ook nog eens een tint toe te voegen, krijgen de wimpers meteen een super kleurenboost! Voor een nog intenser effect kunnen de wimpers nog worden aangezet met één of twee dunne laagjes mascara.Prijzen

Wimperlifting                                75€ (60 minuten)

Wimperlifting met kleuring         85€ (75 minuten)

Wimperkleuring                            20€ (25 minuten)


Terug naar Privé Wellness Akwa

 
E-mailen
Bellen
Map
Info