AKWA Beauty & Wellness

Wellness voor lichaam en geest

Dode Zee ArrangementenDode Zeezout bevat vele verschillende chemische componenten die sterk verschillen van normaal zout. Het zout wordt, zoals de naam al zegt, gewonnen uit de Dode Zee. Het in de Dode Zee instromende water verdampt grotendeels en daardoor vormt zich een depot van mineralen en sporenelementen. Het zout heeft een heel andere samenstelling dan zeezout. De meest kenmerkende eigenschap van Dode Zeezout is de hoge concentratie aan magnesium en de lage concentratie aan natrium. Het komt in diverse cosmetische producten voor en wordt ook gebruikt als badzout.


Bij Akwa kunt u kiezen uit twee verschillende Dode Zee arrangementen.


Dode Zee arrangement Eilat voor 2 personen (in totaal 5 uur)


- Gelaatsverzorging 30 minuten per persoon

- Relaxatie massage 30 minuten per persoon

- Dode Zeemodder lichaamspakking: 30 minuten per persoon

- Resterende tijd +/- 3 uur gebruik van de wellness met Dode Zee producten.


295€ voor 2 personen  in Privé Sauna Fire


Dode Zee arrangement Aqaba voor 2 personen (in totaal 4 uur)


- Gelaatsverzorging 20 minuten per persoon

- Relaxatie massage 25 minuten per persoon

- Dode Zeemodder lichaamspakking: 30 minuten per persoon

- Resterende tijd +/- 2,5 uur gebruik van de wellness met Dode Zee producten.


260€ voor 2 personen in Privé Sauna FireDe Dode Zee arrangementen zijn alleen te boeken van maandag tot zaterdag in de dag tussen 10 uur en 17 uur in onze prive sauna unit Fire.


Voor meer informatie: 0468.24.39.24Therapie met producten van de Dode Zee


Dode Zeezout staat al lang bekend om haar herstellende en hydraterende eigenschappen. In de oudheid stond dit zout al als heilzaam bekend. De geschiedschrijver Flavius Josephus maakte hier reeds melding van. Het mineraalrijke Dode Zeezout is 100% puur en bevat geen kleurstoffen. Het is ideaal voor mensen met een allergie, huidaandoening of zeer gevoelige huid.

De zwarte modder van de Dode Zee is als het ware het bezinksel van de zee. Het is een alluviale afzetting, een mengsel van organische, dierlijke en plantaardige resten met een hoge concentratie aan mineralen en zouten. Deze rijke minerale modder heeft een reinigende werking die diep in de huid gaat. De modder absorbeert oliën en vuil en verlicht spier- en gewrichtspijn. Het kalmeert en verfrist de huid. De modderpakking vermindert stress en vertraagt het verouderingsproces van de huid en de vorming van rimpels. Het immuunsysteem wordt versterkt en daardoor verbetert de weerstand. De vochtabsorberende werking van de mineralen in de Dode Zeemodder verbetert de spijsvertering en herstelt de vochtbalans van de huid. Hierdoor wordt deze duidelijk steviger. Deze therapeutische krachten geven uw huid een jongere, zijdeachtige glans. De mineralen halen ook toxische stoffen uit de huid en hebben een verzachtend en antiallergisch effect.  

Dode Zeemodder heeft een heilzame werking op de bloedsomloop en verbetert de stofwisseling. Bij reumatische aandoeningen en huidziekten geeft de modderpakking verlichting. Door de warmtevasthoudende eigenschappen kan deze voor langere tijd op de pijnlijke plaatsen aangebracht worden om ontstoken of reumatische gewrichten te behandelen. Ook bij sportblessures en spierpijn is een Dode Zeemodderpakking aan te raden. 
Terug naar Home

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram