Spechtenstraat 18, 3078 Everberg

 

 Wat kost een privé sauna?


De prijs van een privé sauna voor 2 uur en 2 personen start aan 99€, dit kan oplopen tot 180€ afhankelijk van de faciliteiten en de duur.


Spa Privé Blue

De privé sauna Blue heeft een groot binnenzwembad, een jacuzzi, een infraroodsauna, een hammam, een Finse sauna en een terras.

Prijs vanaf 160€ voor 2 uur en 2 personenSpa Privé Azur

De privé sauna Azur heeft een mooi binnenzwembad uitermate geschikt voor kinderen. Voorts is er nog een jacuzzi, een hammam en een Finse sauna.

Prijs vanaf 140€ voor 2 uur en 2 personen
Spa Privé Fire

Privé sauna Fire heeft een zwembad van 3 meter op 6 meter, een Finse sauna, een infraroodsauna, en uiteraard een jacuzzi. Het gezellige terras ligt pal zuid. Bij mooi weer kan je hier ook genieten van de buitenjacuzzi.

Prijs vanaf 130€ voor 2 uur en 2 personenSpa Privé Wood

Privé sauna Wood is bijna volledig in hout gebouwd. Deze cosy unit heeft een binnenzwembad van 3 op 6 meter, een jacuzzi en een Finse sauna. Op het overdekte buitenterras kan je goed afkoelen voor een perfect wellnessgevoel.

Prijs vanaf 120€ voor 2 uur en 2 personen


Spa Privé Terra

De privé sauna Terra is supergezellig met een Finse sauna, een IR sauna en een jacuzzi.

Prijs vanaf 99€ voor 2 uur en 2 personen


Spa Privé Opale

De nieuwe privé sauna Opale is zeer geschikt voor ouders met kinderen tussen 1 en 5 jaar. De faciliteiten zijn zo aangepast dat klein en groot samen kunnen genieten van een welverdiend wellnessmoment.

Prijs vanaf 120€ voor 2 uur en 2 personen

Akwa Bébé

Voor de allerkleintjes is er nog de babyspa Akwa BeBe. Kindjes van 1 maand tot 12 maanden kunnen hier veilig genieten van het warme water. Dit is voor hen pure ontspanning en de babyspa heeft ook vele gezondheidsvoordelen.

Prijs vanaf 49€Akwa, Wellness naar Wens.

Spa Privé Azur


E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram