Spechtenstraat 18, 3078 Everberg

 

Wat is een privé sauna?


Een privé sauna is een instelling die privé-verhuur van wellnessunits aanbiedt,
met onder andere volgende faciliteiten:


Een Finse sauna of een infraroodsauna

Een hammam

Een jacuzzi

Een zwembad, binnen en/of buiten

Lounge

Terras

Douches


De units zijn geïsoleerd binnen het wellnesscentrum en worden verhuurd in vooraf bepaalde tijdvakken (slots), meestal door mensen die tot dezelfde sociale kring behoren (familie, vrienden, enzovoort).
Privé sauna’s beschikken soms over meerdere units die ze verhuren, maar deze zijn steeds van elkaar afgescheiden, zodat klanten uit verschillende sociale kringen elkaar niet in de afgehuurde ruimte kunnen ontmoeten.


De stijgende populariteit van de privé sauna

Steeds meer mensen gaan naar de privé sauna. De bezoekersaantallen van de de publieke sauna’s en publieke wellnesscentra gaan ook nog steeds naar omhoog. Velen voelen zich echter ongemakkelijk wanneer zij naakt in de nabijheid van andere mensen moeten zijn. Hoewel je in veel open ruimtes binnen een publieke sauna een badjas mag dragen en er speciale dagen worden georganiseerd waarop je een badpak mag dragen, zullen velen toch liever meer privacy hebben. De privé sauna biedt dit, en nog veel meer!

Een privé sauna is een wellness, die je privé afhuurt voor twee uur of langer. Op die manier heb je alle tijd, om heerlijk te relaxen en te ontspannen. Privé sauna arrangementen worden aangeboden voor juist met zijn tweetjes, of voor het complete gezin, of zelfs voor een groter gezelschap.


De faciliteiten van de luxe privé sauna
 
Waar je wellicht denkt aan een simpele kamer met een sauna, biedt de hedendaagse privé sauna doorgaans veel meer. Naast een Finse sauna kan je een (binnen)zwembad, een lounge, douches, een hammam en een infrarood sauna hebben. Daarnaast bestaan er in de meeste privé sauna’s verschillende mogelijkheden om een extra verwenmoment te hebben, zoals een massage of een schoonheids- en lichaamsbehandeling. Een privé sauna biedt je dus al de voorzieningen van een publiek wellnesscentrum voor jou en je partner, maar dan geheel privé.

Wellnessovernachting

De privé sauna’s zijn meestal met luxe ingericht en een hapje en drankje bestellen behoort ook tot de mogelijkheden. Enkele privé sauna’s bieden de mogelijkheid om te overnachten. Een ware wellness B&B waar je soms zelfs de mogelijkheid hebt om meerdere dagen te verblijven.

Ook voor het hele gezin

Sommige privé sauna’s bieden de mogelijkheid om met een grotere gezelschap gebruik te maken van de faciliteiten. Een toffe uitstap voor het gezin of een prive sauna arrangement met je vriendinnen. Tevens zijn feestjes voor de kinderen in opmars. Ook zij genieten meer en meer van de nieuwe wellnesstrend.
Privé Sauna Akwa

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram