Akwa  
Relax Suites Relax
 

Privé Sauna Blue

Sauna Privé Blue


Dag leven van alledag, welkom vakantiegevoel! Alles wat u nodig hebt, is tijd. De innerlijke rust komt vanzelf.

Blue top wellness met zwembad

Luxe prive sauna met zwembad (binnen, 5 meter x 10 meter), Finse sauna, hammam, infrarood sauna, massage jacuzzi, terras enz.     

Blauw is het warme water van het binnenzwembad dat u heerlijk zal doen ontspannen. Ontspannen zal u in prive sauna Blue zeker ook in de Finse sauna, de Health Mate infrarood sauna, de hammam en de jacuzzi.

Prive sauna Blue, een blauw paradijs op enkele minuten van de drukke stad. Dit paradijs is echter ook uitermate geschikt voor een wellness met kinderen. Zij zullen genieten van het grote zwembad!    

 

Dites adieu à la vie quotidienne

Tout ce dont vous avez besoin est du temps. Une sensation de calme intérieur vous envahit.

Blue, un sauna privé de luxe avec piscine

Ici vous serez immergé dans le thème blue.

Il y a une piscine chauffée (10 mètres x 5 mètres), sauna infrarouge Health Mate, hammam, sauna Finlandais et jacuzzi.

Sauna privé Blue, un paradis bleu à quelques minutes de Bruxelles. Ce paradis est également parfaitement adapté pour un moment de bien-être avec les enfants. Ils vont adorer la grande piscine!Prive spa Brussel


spa privé avec piscinePrivate Sauna Blue

Here you'll plunge in blue.

You can relax in your private swimming pool (10m x 5m), jacuzzi, hammam, infrared cabin or dry sauna.

You can take a drink and rest in the lounge with sparkling stars above you.

A blue paradise just minutes away from noisy city.     Het grote binnenzwembad van prive sauna Blue meet 5 meter bij 10 meter en is minimum 1 meter tot maximum 2 meter diep. Baantjes trekken is dus geen probleem.

De jacuzzi van Blue, heerlijk ontspannen en genieten van warm stromend water dat ook nog eens helend werkt voor uw gezondheid. Want water heeft een ontspannende en tegelijkertijd activerende werking op lichaam en geest. De combinatie van warm, opwaarts duwend water met de activerende massage van hydrotherapiestralen in de jacuzzi verbetert de bloedsomloop en vermindert de spanning in spieren en gewrichten. Dit resulteert in een ontspannen staat van gewichtsloosheid. Men heeft met wetenschappelijk onderzoek bevestigd dat jacuzzi’s kunnen helpen tegen spierpijn, rugklachten en zelfs artritis. Een paar minuten ontspannen in de professionele  jacuzzi van prive sauna Blue vermindert ook nerveuze spanningen en bevordert de nachtrust. 

Een Finse sauna dat is genieten van zalig ontspannende warmte. De Finse (of droge) sauna heeft gunstige effecten op de huid en het moreel en helpt de spieren te ontspannen. De Finse sauna versterkt ook het afweersysteem en maakt ons weerbaarder stress, infecties, koude, enz.. De sauna heeft ook een positief effect bij spierpijn, reuma en huidproblemen.

Een grote voordeel van de sauna is dat je gaat zweten. Dit is zeer nuttig voor je gezondheid. Zweten zorgt ervoor dat je lichaam zich gemakkelijker van toxische stoffen kan ontdoen. En zo past een bezoek aan prive sauna Akwa dus perfect in een detox-kuur.

Om het best resultaten te bereiken in de sauna is het belangrijk een correcte saunacyclus op te bouwen. Bij Prive Sauna Akwa geven wij u de juiste informatie bij de start van een sauna arrangement. Ook leggen wij u, indien u hebt gekozen voor prive sauna Blue, het verschil uit tussen een Finse sauna en een hammam.

De hammam, stoombad of Turks bad, is één van de oudste reinigingstradities ter wereld. De hammam heeft zich ontwikkeld vanuit de badhuizen uit het Romeinse Rijk en het Byzantijnse Rijk, in combinatie met de Centraal-Aziatische en Turkse traditie van het stoombaden. Hamman betekent "een plek waar het heet is".

Deze authentieke stoombadervaring zuivert zowel lichaam als geest, een ware wellness ervaring dus.

De hammam (of Turks Bad) is een plek om tot lichamelijke en geestelijke reinheid te komen. De religieuze reinheid wordt door niet-moslims vertaald in het geestelijk tot rust komen. Een sessie in de hammam biedt de ideale gelegenheid tot een moment van reflectie. 

Anders dan een klassieke, droge, Finse sauna is de werking van de infraroodsauna gebaseerd op onzichtbare infrarood stralingswarmte die opgewekt wordt met stralers. Het kenmerk van infraroodwarmte is dat deze wordt overgebracht naar de huid zonder dat er warme lucht aan te pas komt. Een infraroodsauna is dus eigenlijk geen sauna maar een warmtecabine.

In een infraroodcabine wordt slechts 20% van de stralingswarmte voor de verwarming van de lucht gebruikt, de overige 80% wordt rechtstreeks in lichaamswarmte omgezet. Een infrarood-sauna ziet er meestal net zo uit als de klassieke houten saunacabine. Essentieel is de straling en niet de warmte van de omringende lucht. 

          


Terug naar Privé Sauna Akwa 

 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram