AKWA Beauty & Wellness

Wellness voor lichaam en geest

Wat is een relaxatiemassage?


De relaxatiemassage van prive sauna Akwa is een volledig manuele massage van het volledige lichaam (50 min.) of alleen de achterzijde (30 min.). Het is veel meer dan alleen enkele lange strijkbewegingen zoals meestal massages uitgevoerd worden. Elke spier wordt behandeld. Je kan zelf aangeven hoe stevig de massage mag zijn. Indien je kiest voor een volledige lichaamsmassage wordt het gehele lichaam, voor- en achterzijde van het haar tot de tenen behandeld. De relaxatiemassage zorgt voor een heerlijk, weldadig gevoel van ontspanning.

De spieren worden bij de relaxatiemassage volledig losgemaakt, de bloedsomloop in de spieren en de huid wordt op gang gebracht waardoor de stofwisseling beter plaats kan grijpen en toxines (gifstoffen die verantwoordelijk kunnen zijn voor pijn en spanning) en andere stoffen sneller worden afgevoerd. Zuurstof wordt naar de spier gebracht zodat deze weer vol energie stromen. 

Door het volledige gevoel van welbehagen, samen met de chemische reacties in het lichaam die op gang gebracht worden door de massage, verdwijnt stress en kan het lichaam weer nieuwe, positieve energie opdoen. Alle spanning ebt weg uit het lichaam en emoties komen los. De problemen lijken eenvoudiger. Je kan er weer helemaal tegenaan.
Drs. Christiaan Janssens

CRO Akwa WellnessTerug naar blogoverzicht

Terug naar Privé sauna Akwa

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram