Spechtenstraat 18, 3078 Everberg

 

Massage Prive Sauna Akwa


Op dit ogenblik geven wij geen massages meer.

Actuellement, nous ne faisons plus de massages.

Een goede massage is heerlijk voor lichaam en geest, het houdt je lichaam in goede conditie en kan blessures voorkomen. Het zorgt ook voor een ideale ontspanning na de dagelijkse drukte.

Massage bij Prive Sauna Akwa

Bij Akwa weten we als geen ander dat een massage niet enkel een massage is. Massage is een beleving, waarbij het prikkelen van alle zintuigen belangrijk is.

Akwa is de ideale plaats om uzelf of iemand anders een deugddoende massage cadeau te doen. Al onze massages worden gegeven door gecertificeerde therapeuten, die hun roeping hebben gevonden in het therapeutisch behandelen van allerlei klachten zoals rugpijn, nekpijn, hoofdpijn of u gewoon totaal kunnen doen ontspannen.

Bij prive sauna Akwa zijn er verschillende mogelijkheden:

Relaxatiemassage

De relaxatiemassage is een volledig manuele massage. Het is veel meer dan alleen enkele effleurages (lange strijkbewegingen). Alle spieren worden stuk voor stuk stevig behandeld. Je kan zelf aangeven hoe stevig je de massage wil.

Deep Tissue Massage

Bij een Akwa kijken we in de eerste plaat naar klachten die ontstaan zijn door overbelasting of een verkeerde houding. We verhelpen deze klachten met technieken zoals stretchen en diepe massage met de ellenboog, onderarm, vingers en handen Verklevingen die de bloeddoorstroming blokkeren komen door deze intensieve massage weer in beweging.


Bindweefselmassage

De Akwa bindweefselmassage is een intensieve massage voor het herstellen van de huid. Deze massage wordt toegepast op het bindweefsel. De doorbloeding wordt geactiveerd waardoor de aanmaak van collagene- en elastinevezels wordt gestimuleerd. Door celvernieuwing gaat de huid er jonger uitzien.

Hotstone massage

Hotstone massage is een lichaamsmassage met warme basaltstenen die het lichaam totaal ontspant. Bij deze massage wordt gebruik gemaakt van stenen die opgewarmd worden tot ongeveer 50°C. Deze aangename warmte zorgt voor een sterke relaxatie en een diep effect op de spieren.

Gelaatsmassage van prive sauna Akwa

We starten met een ontspannende nek- en schoudermassage om de bloedsomloop naar het hoofd te stimuleren. Daarna behandelen we de huid en de gelaatsspieren met acupressuur en het volgen van de meridiaanbanen (energiestromen) op het hoofd. Als afsluiting krijg je een lymfedrainage om de afvalstoffen af te voeren.

Chocolademassage

De meest zoete vorm massage, een zinneprikkelend genot. Je geniet niet alleen van de overheerlijke massage, maar ook van de weldoende warmte en van de zoete geur van gesmolten chocolade.

Rugmassage

Een goede massage van de rug is zowel relaxerend voor lichaam en geest, als geschikt om de spieren los te maken en te helpen ontspannen.

Bamboemassage

Door de bamboestokken is het mogelijk om een zeer diepgaande massage te geven. Door de uitgevoerde druk wordt er  veel dieper ingewerkt op weefsels en spieren.

De bamboemassage heeft de volgende werking:
- Lymfedrainage
- Stimulerend voor de bloedsomloop
- Verzorgend voor de pijnlijke spieren
- Versoepelend op de spieraanhechtingen

Akwa "Duette" Massage

Bij de Akwa Duette Massage geniet je samen met je partner, vriend of vriendin. Dit geeft een extra dimensie aan de reeds weldadige, relaxerende effecten van de massage. Je ziet hoe de andere geniet zodat je zelf met een nog meer ontspannen gevoel verder kunt genieten.
Terug naar Privé Sauna Akwa


 

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram