AKWA Beauty & Wellness

Wellness voor lichaam en geest

Hotstone massageDe hotstone massage wordt gekenmerkt door het gebruik van warme basalt stenen van vulkanische oorsprong in combinatie met etherische oliën. De lavastenen hebben een hoog ijzer- en magnesium gehalte waardoor ze de warmte langer vasthouden en geleidelijk op een natuurlijke manier aan het lichaam afgeven. De stenen zijn afkomstig uit Mexico, Hawaï, Madeira en Sicilië waar ze gevormd werden uit hete lava. Daar hebben ze eeuwen in de rivieren gelegen waardoor ze door het water afsleten en hun mooie, gladde en ronde vorm hebben kregen.

Voor de behandeling worden de stenen opgewarmd tot ongeveer 45°C. Het lichaam word ingewreven met esotherische olien om de stenen makkelijker te laten glijden tijdens de massage. Door de olie komt er ook een heerlijke geur vrij die u verder zal doen ontspannen. Nadat de stenen op het lichaam worden gelegd wordt u gemasseerd met de warme stenen. Door de warmte kan de massagetherapeut dieper en beter masseren. 


Wat zijn de voordelen van een hotstone massage?


- Stimuleert de bloedomloop en lymfevaten
- Snellere en efficiëntere afvoer van afvalstoffen
- Spierblokkades en verhardingen in de spieren worden bestreden
- Helpt het ontgiften van de nieren en lever
- Verzacht problemen zoals PMS, rug- en nekklachten, stress, darmproblemen, hoofdpijn...Prijs Hot Stone Massage : 40€ voor 30 minuten

                                               70€ voor 50 minuten
Terug naar Massages

Terug naar Prive Sauna Akwa

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram