Spechtenstraat 18, 3078 Everberg

 

 Schoonheidsinstituut Akwa
Een moment voor jezelf


Bekijk hier het uitgebreide aanbod van ons schoonheidsinstituut. Aarzel niet om met ons contact op te nemen voor verdere vragen, via mail info@akwa.be of via telefoon 0468.24.39.24. of 02.304.00.95.

Gelaatsverzorgingen

Ziet uw huid er dof en vermoeid uit? 

Dan is het tijd voor één van onze behandelingen. Akwa is specialist op het gebied van professionele gelaatsverzorgingen. Wij nemen alle belangrijke aspecten van huidverzorging in acht en dit in combinatie met een warm en persoonlijk ontvangst.

Lichaamsverzorgingen

Wilt u graag eens tot rust komen en intens genieten van een professionele lichaamsverzorging? Dan bent u bij het schoonheidsisntituut van Akwa aan het juist adres. 

Body Wraps

Onze lichaamspakkingen (of body wraps) reinigen uw huid en zijn geschikt voor alle huidtypen. Ze werken absorberend en trekken gifstoffen en oneffenheden uit de huid. Al onze pakkingen zijn mild en zacht.

Manicure en Pedicure

Ook de verzorging van uw handen of voeten nemen wij bij Schoonheidsinstituut Akwa onder handen. Mooie verzorgde handen vormen niet enkel een prachtig sieraad, maar geven ook een signaal van klasse en stijl. Naast een esthetische pedicure kunt u bij ons ook terecht voor problemen zoals eelt, likdoorns, eeltpitten of ingegroeide nagels.

Ontharen

De moderne vrouw streeft een schoonheidsideaal na en daar horen geen zichtbare haartjes bij. Een verzorgde, onthaarde huid zal u meer zelfvertrouwen geven en zal er verzorgder en mooier uitzien.

Massages

Een massage van Akwa is een beleving, waarbij alle zintuigen die geprikkeld worden, belangrijk zijn. Akwa is de ideale plaats om uzelf of iemand anders een deugddoende massage kado te doen.
Terug naar Privé Sauna Akwa

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram